Over ons

Praktijk waar optimale zorg met een visie wordt aangeboden.

Fysio Manuele Therapie Gezond Nootdorp is een praktijk waar optimale zorg met een visie wordt aangeboden.

De mens met al zijn houdingen en bewegingen wordt niet alleen benaderd naar de symptomen en klachten, maar juist naar oorzaak en samenhang met het dagelijkse leven.

In 2011 is de praktijkhouder, Michel Fierlier gestart in Nootdorp, jaren later zijn wij ontzettend trots op ons team dat dagelijks voor u klaarstaat.

We willen samen met u in beweging komen en zorgen voor een zo optimaal mogelijk herstel. Ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten dragen hieraan bij.

Gezondheidscentrum

Van oudsher is de fysiotherapie een vak wat zich verdiept in bewegen, we zijn de laatste jaren echter ontwikkeld naar therapeuten die ook kijken naar de omgevingsfactoren die de mens beïnvloeden. De drukke taken van werk – de eenzijdigheid in de houdingen binnen onze computergerichte samenleving waar we voor elke lichamelijke belasting wel een hulpmiddel hebben ontwikkeld maakt het vak anders dan 35 jaar geleden.

Gezond Nootdorp is natuurlijk bezig met de noodzaak van bewegen, maar ook voeding (we hebben een diëtiste, Vitae voedingadvies, in huis) de mentale component, drukte en druk van presteren zijn allen van invloed. Van wieg tot het oud worden is zorg nodig. U en uw baby zijn welkom bij ons voor verantwoord bewegen in de zwangerschap en herstel na de bevalling, en bij onze babypraktijk van Lief en Stoer en Wonderz verloskundigen. 

Goede gezondheid

Voor een goede gezondheid is een goede balans tussen rust en beweging en belasting noodzaak. De eenzijdigheid van houding zorgt voor een verminderde belastbaarheid binnen het dagelijks leven.

Wij proberen u te behandelen zoals wij dat zelf graag zouden zien. De omgeving waarin wij werken is dan ook gericht op rust en mooie natuurlijke materialen, waarin wij ons zelf ook prettig voelen. Onze praktijk is niet standaard, onze praktijk is er voor de patiënten, maar ook voor ons, want een goede werkomgeving geeft voldoening.

De ruime oefenomgeving maakt onze visie compleet. De ervaren therapeut met kennis van af jaren tachtig gecombineerd met de huidige wetenschappelijke inzichten van de moderne fysiotherapeut.Binnen ons team zijn diverse specialisten aanwezig.